Training

Ce înseamnă training

Training-ul este un proces de instruire pe termen mediu și lung, în care participanții dobândesc cunoștințe, aptitudini și abilități necesare în activitatea zilnică, personală sau profesională.

Metode de training

Training-ul combină metode diferite:

  • Expunere din partea trainer-ului
  • Exerciții individuale și de grup
  • Facilitare și coaching de echipă
  • Jocuri interactive
  • Studii de caz
  • Teste de evaluare personală și de echipă
  • Discuții ghidate
  • Reflecție personală

Abordare training

Abordarea noastră reflectă stilul personal al fiecărui trainer. Vei regăsi în cursurile noastre: un stil relaxat și conversațional, umor și mesaje cu rezonanta profunda.

În abordarea noastră se împletesc experiența de viață, senioritatea profesională și cunoștințele interdisciplinare ale trainerilor INSPIRES.

Fiecare trainer construiește și adaptează cursul la cerințele culturale românești și la realitățile specifice clientului.

Durată training

Sesiunile pot dura de la o jumătate de zi la 2-3 zile cu un număr optim de 10-15 participanți.

Programul integrat Management School se întinde pe o perioada de 2 ani și conține secvențe de instruire, follow-up, facilitare, coaching și aplicații practice.

Audiență training

Training-urile noastre se adresează oamenilor din organizații cu rol managerial sau de execuție. Oferim cursuri esențiale pentru toți angajații și cursuri speciale pentru management. Toate sunt indispensabile pentru sănătatea și succesul durabil al companiei.

Beneficii training

Dobândești setul de cunoștințe, deprinderi și competențe vitale pentru supraviețuirea în lumea organizațională. Stimulăm atitudinea, valorile și principiile care hrănesc un mindset propice performanței.

Experiență de învățare memorabilă, inspirând oamenii să-și descopere și să acceseze mai bine propriile resurse.

Soluții viabile în România, dovedite prin rezultatele generate, aplicabile la nivel personal, de echipă, organizațional.

De ce INSPIRES?

Experiență vastă

Trainerii noștri au instruit peste 70.000 de oameni din diverse organizații din Romania și străinătate.

Stil unic

Combinația dintre un stil de prezentare viu, alert, informal cu furnizarea de exemple relevante, umor de bună calitate și pragmatism oferă garanția unei experiențe de curs memorabile.

Rezultate concrete în organizație

Impactul pe termen lung al sesiunilor susținute de consultanții INSPIRES este întărit de feedbackul clienților de-a lungul timpului.