NICOLETA DRADICIU HR Manager, AEGON Romania

Alegerea firmei INSPIRES pentru programul de pregătire a managerilor Aegon s-a dovedit a fi… inspirată! Cu două personalităţi diferite, dar animaţi de acelaşi entuziasm, dorinţă de desăvârşire şi excelenţă profesională, Dorin şi Florin ne-au oferit instrumente practice, modele manageriale, oportunităţi de auto-evaluare, dar şi momente de relaxare armonios împletite în program. Timpul petrecut împreună anul trecut a fost şi frumos şi cu folos, aşa că așteptăm cu drag continuarea!

DAN JILAVU General Manager, GKN Hoeganaes

Dorin Dancu şi Florin Enache sau INSPIRES înseamnă pentru mine completarea educaţiei celor 7 ani de acasă, celor 17 ani de educaţie instituţionalizată, celor 20 de ani de educaţie corporatistă, înseamnă să învăţ să devin mai bun fără a-mi pierde calitatea de om. Frumuseţea „Comunicării”… Posibilitatea de a învăţa să devii „asertiv”… Capacitatea de a citi „profiluri” comportamentale… Înţelegerea „stresului” în accepţiunea pozitivă sau negativă…  Toate acestea le doreşti dobândite, fie prin studiu individual, fie prin training susţinut. Dorin Dancu este cel ce REUȘEȘTE să ţi le transmită prin seriozitate, experienţa proprie, zâmbet, cunoştințe, exemple, conexiuni, prietenii. Iar cursurile devin experienţe unice, pline de umor, ce se desfăşoară uşor, pe negândite şi nu ştii când se termină. Ţi le vei aminti mereu!

GABRIEL MATEESCUVicepresedinte Executiv Financiar, Alpha Bank

L-am cunoscut pe Florin mai întâi indirect, prin intermediul cuiva care făcuse cu el cursul de Time Management. A fost aşa de impresionată încît mi-a povestit toate minunăţiile manageriale aflate acolo şi mai ales impactul pe care l-a avut Florin asupra audienţei. Apoi am colaborat şi eu pe parcursul unui an, direct cu Florin, sub forma unor sesiuni de coaching pentru “leadership skills”. A fost un program croit special şi specific pentru a acoperi particularităţile organizaţiei noastre. Au fost sesiuni de schimburi libere de idei şi consiliere nemijlocită pe probleme şi evenimente cu care m-am confruntat şi pentru care Florin m-a ajutat să înţeleg care este abordarea potrivită, atât din punct de vedere personal, cît şi organizaţional. M-am gândit la extinderea programului pentru ca şi alţi colegi să beneficieze de experienţa multi-organzaţională a lui Florin. Vom continua şi pe viitor programul, mergând pe principiul că educaţia managerială este binevenită la orice vârstă şi ne ajută să devenim mai buni, nu numai ca manageri, dar şi la nivel uman.

NORINA GAVANCountry Manager, Worwag Pharma

Pentru mine, echipa MEA reprezintă una dintre cele mai importante resurse ale companiei noastre. Indiferent de tipul echipei la care fac referire – echipa de reprezentaţi medicali, echipa de manageri sau echipa de proiect, consider că putem atinge performanțe remarcabile numai dacă ştim să lucrăm împreună în mod eficient. Când o echipă întâmpină însă dificultăţi în lucrul împreună, performanțele companiei lasă de dorit. Echipele dau dovadă de eficienţă atunci când fiecare dintre membrii care o formează ştie de ce este în acea echipă, îşi înţeleg unul altuia personalitatea, au obiective comune, îşi înţeleg motivaţia a ceea ce fac împreună şi fiecare în parte. De ceva ani buni, Dorin ne-a ’’ajutat’’ să ne dezvoltăm ca şi echipă, ne-a deschis mintea şi ochii asupra posibilităţilor noastre de a merge dincolo de capacităţile noastre actuale, crescându-ne astfel nivelul de performanţă. Echipa de management a unei companii este de cele mai multe ori factorul de diferenţiere dintre succesul şi insuccesul companiei. De aceea avem nevoie de o echipă unită, care funcţionează performant, indiferent de schimbările din companie sau din exteriorul acesteia. Dorin ne-a „învăţat” să acceptăm că suntem diferiţi si că această diversitate poate fi folosită în beneficiul nostru, al fiecăruia dintre noi, precum şi al întregii echipe din compania noastră. Într-adevăr toate acestea au fost posibile pentru că… şi „becul a vrut”!

Şi aşa cum spunea Coco Chanel „In order to be irreplaceable one must always be different”. Dorin este diferit!

ANA-MARIA MATEIDirector Divizie Resurse Umane, E.ON Servicii S.R.L.

Începând cu anul 2012, toate cele şapte companii E.ON din România au beneficiat de servicii de instruire din partea INSPIRES. Modul de derulare a programelor de instruire precum şi rezultatele evaluărilor interne ne permit să apreciem în mod deosebit calitatea serviciilor de instruire oferite de INSPIRES, experienţa şi pregătirea trainerilor, precum şi calitatea materialelor furnizate participanţilor. Motivaţi de gradul ridicat de adaptabilitate la solicitările noastre, am considerat oportună prelungirea colaborării pe termen nelimitat. Persoanele care au participat la cursurile derulate în colaborare cu INSPIRES recunosc în aceşti traineri competenţele profesionale şi organizatorice necesare în dezvoltarea personală şi organizaţională, dar şi un prieten şi un sfătuitor. Ceea ce deosebeşte trainingurile INSPIRES faţă de competitori este carisma trainerilor, abilitatea acestora de a alterna procesul de învăţare cu cel de coaching, dar şi menţinerea unei relaţii deschise, calde cu participanţii. Îmbinarea optimă între transmiterea de informaţii, jocuri de rol, exerciţii şi discuţii libere atrag participanţii în demersul de dezvoltare a propriilor abilităţi şi competenţe.

ANDREA PETRETraining and Development Manager, Carrefour Romania

Carrefour Romania lucrează deja de câţiva ani cu INSPIRES pe diferite topic-uri de training şi dezvoltare: leadership, comunicare, time management, prezentări de business şi abilităţi de coaching. Colaborarea noastră cu ei de-a lungul acestor ani a fost extrem de bună. Feedback-ul participanţilor arată că sunt de departe cei mai apreciaţi traineri cu care am lucrat. Acest fapt implică în mod direct ridicarea strandardelor şi aşteptărilor de la orice alt furnizor de training cu care lucrăm. Atât Dorin Dancu, cât şi Florin Enache au abilitatea remarcabilă de a transmite mesaje puternice prin exemple sugestive, într-o manieră simplă. Ceea ce îi diferenţiază de toţi ceilalţi este capacitatea de a face o combinaţie între cele mai noi şi mai bune cunoştinţe şi informaţii, totul cu energie bună şi mult amuzament. Suntem foarte mulţumiţi de soluţiile de training oferite de INSPIRES şi recomandăm cu încredere orice formă de colaborare cu ei.