Servicii

TRAINING

Abordarea noastra reflecta stilul personal al fiecarui trainer. Vei regasi in cursurile noastre: un stil relaxat si conversational, umor si mesaje cu rezonanta profunda.

In abordare se impletesc: experienta de viata, senioritatea profesionala si cunostintele interdisciplinare ale trainerilor INSPIRES.

Fiecare trainer construieste si adapteaza cursul la cerintele culturale romanesti si la realitatile specifice clientului.

SPEECHES

n mix armonios, condensat si holistic de cunostinte si experiente de viata, prezentate original si in stilul autentic, viu, al fiecaruia dintre noi.

Stilul informal, relaxat, condimentat cu povesti si umor ii energizeaza pe oameni si il face memorabil in sufletul si mintea lor.

FACILITATION

Facilitarea este activitatea de conducerea a unei sesiuni de discutie in grup pentru a accelera: solutii, decizii si actiuni.

Stimulam si aliniem ideile si initiativele grupului si acceleram procesul de luare a deciziilor.

Valorificam cunostintele, competentele si experienta grupului si ii conducem catre un rezultat concret: decizie | actiune | strategie | plan.

CONSULTANCY

Processes consultancy and soft skills (leadership styles and organisational culture).

Concrete solutions, being complementary to the training.

Implementation and integrations of the concepts, competencies and attitudes gained after sustaining the training programs.

COACHING

Este un instrument de evolutie personala si profesionala prin care introspectia este stimulata de intrebarile unui coach. De regula urmeaza instruirii si feedback-ului.

Celor care au urmat programe de instruire si au nevoie de a pune mai rapid in practica conceptele, competentele invatate.
Celor care conduc oameni.
Celor care vor sa se dezvolte personal.