Servicii

Training

Abordarea noastră reflectă stilul personal al fiecărui trainer. Vei regăsi în cursurile noastre: un stil relaxat și conversațional, umor și mesaje cu rezonanță profundă.

În abordare se împletesc: experiența de viață, senioritatea profesională și cunoștințele interdisciplinare ale trainerilor INSPIRES.

Fiecare trainer construiește și adaptează cursul la cerințele culturale românești și la realitățile specifice clientului.

training

Speeches

Un mix armonios, condensat și holistic de cunoștințe și experiențe de viață, prezentate original și în stilul autentic, viu, al fiecăruia dintre noi.

Stilul informal, relaxat, condimentat cu povești și umor îi energizează pe oameni și îl face memorabil în sufletul și mintea lor.

Coaching

Este un instrument de evoluție personală și profesională prin care introspecția este stimulată de întrebările unui coach. De regulă urmează programelor de instruire și feedback-ului.

Coachingul generează deblocarea potențialului de care dispune o persoană cu scopul de a-și maximiza propria performanță.

Coachingul te ajută mai degrabă să înveți singur decât să ți se predea. Cu alte cuvinte, ai acces la undiță și nu la pește.

Facilitare

Facilitarea este activitatea de conducere a unei sesiuni de discuție în grup pentru a accelera: soluții, decizii și acțiuni.

Stimulăm și aliniem ideile și inițiativele grupului și accelerăm procesul de luare a deciziilor.

Valorificăm cunoștințele, competențele și experiența grupului și îi conducem către un rezultat concret. 

Consultanță

Consultanță de procese și abilități (stiluri de leadership și cultură organizațională).

Soluții concrete, complementare instruirii.

Implementarea și integrarea conceptelor, competențelor și atitudinilor dobândite după susținerea programelor de formare.