Tematici

Soft Skills

Cursurile livrate de trainerii noștri oferă o experiență de învățare memorabilă, care îi inspiră pe oameni să dea tot ce pot și să exceleze, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Oferim soluții viabile dovedite, demonstrate în ani de experiență și mii de participanți, care pot fi aplicate la nivel personal, de echipă și organizațional.

training

Transformarea Digitală

Curs care prezintă soluții de inovare și transformare digitală structurate și la nivelul întregii organizații.

Structură clară pentru a-ți construi competențele și concepte livrate într-o manieră practică, cu studii de caz concrete, din USA până în Asia.

Impact dovedit.

Experiențe memorabile.

Corporetica

Este un produs eminamente nou pe piața mondială de training, conceput ca un întreg.

Conținutul cursului este original, gândit de la bun început pentru mediul corporatist/organizațional și este rezultatul observațiilor noastre în lucrul cu corporațiile din România și al multor ani de lecturi fundamentale din variate domenii, de la filozofie antică la economie de piață, de la etologie animală la studii biblice, de la istoria artei și religiilor, la management și psihanaliză. 

Management School

Deseori promovați manageri pe baza aptitudinilor de specialist, oamenii nu dobândesc și competențele necesare exercitării noului rol: se presupune tacit că vor învăța și se vor descurca “din mers”.

Experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor în lucrul cu managerii ne-a confirmat faptul că un program coerent, susținut, urmărit periodic, produce efecte semnificativ mai bune decât sesiuni izolate de training.

Efectele sunt mai vizibile atunci când toate nivelurile manageriale sunt implicate în program.