Acest document reprezintă regulamentul de utilizare a site-ului www.inspires.ro și a informațiilor în format text, elementelor de grafică și imaginilor de pe acesta.
Utilizatorul confirmă că este de acord cu acești termeni și condiții și îi va respecta prin continuarea navigării pe site. Vă recomandăm să citiți cu atenție documentul de mai jos și, în cazul în care nu sunteți de acord cu prevederile sale, să încheiați accesarea site-ului.


Definiții necesare pentru acest document


Site: Site-ul www.inspires.ro, cu întreg conținutul său, sub formă de grafică, text și imagini.
Utilizator: Oricine accesează www.inspires.ro de pe orice device și toate paginile care aparțin site-ului.
Administrator: Proprietarul și unicul administrator al www.inspires.ro, și anume compania DE LEADERSHIP SRL, cu sediul în București, sectorul 1, Str, Sofia, nr. 18, Et. 2.

Utilizatorul

Site-ul poate folosi cookie-uri și stochează date cu caracter personal, cu scopul de a îmbunătăți perfomanța site-ului și, atunci când ni se solicită, pentru a trimite o ofertă utilizatorului. Mai multe informații despre politica de confidențialitate a site-ului www.inspires.ro sunt disponibile în Politica de Confidenţialitate.
Orice potențial conflict va fi rezolvat, inițial, pe cale amiabilă. Dacă nu este posibil, atunci se va trece la instanța competentă de care aparține sediul social al administratorului.

Administratorul

Administratorul se implică în acuratețea și actualitatea informațiilor. Însă nu este responsabil pentru factorii dați de imprevizibilitatea internetului: viteza sau funcționarea continuă a site-ului, apariția unor viruși independenți de site, întârzierea răspunsului din motive tehnice.
Administratorul site-ului nu este responsabil pentru informațiile furnizate pe alte site-uri, în scopul unei oferte legate de DE LEADERSHIP, dar independente de acest site. Unele informații de pe site pot face trimiteri către terțe pagini web cu date relevante legate de subiectul discutat. Ele nu intră sub incidența acestor termeni și condiții.

Drepturi de proprietate intelectuală

Informațiile de pe site reprezintă proprietatea administratorului. Este interzis ca acestea sau oricare dintre ele să fie utilizate, reproduse, distribuite, transmise ori expuse în orice alt scop în afara celor acceptate de legislația în vigoare. Ca să poată fi utilizată o informație de pe site, este nevoie de consimțământul scris al administratorului.
Site-ul, dar și numele său și însemnele grafice sunt mărci înregistrate și deținute de către administrator și sunt protejate de prevederile Legii nr. 8/1996, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Abaterile de la aceste reglementări se pedepsesc conform legii.

Dispoziţii finale


Serviciile promovate pe site pot fi întrerupte, parțial sau total, permanent ori temporar, fără o notificare prealabilă pe site.
Pentru mai multe informații privind Termenii și condițiile, site-ul și serviciile promovate, puteți trimite un email la adresa office@inspires.ro.