Termeni si conditii

Acest document reprezinta regulamentul de utilizare a site-ului www.inspires.ro si a informatiilor in format text, elementelor de grafica si imaginile de pe acesta.
Utilizatorul confirma ca este de acord cu acesti termeni si conditii si ii va respecta prin continuarea navigarii pe site. Va recomandam sa cititi cu atentie documentul de mai jos si, in cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile sale, sa incheiati accesarea site-ului.
Definitii necesare pentru acest document
• Site: Site-ul www.inspires.ro, cu intreg continutul sau, sub forma de grafica, text si imagini.
• Utilizator: Oricine acceseaza www.inspires.ro de pe orice device si toate paginile care apartin site-ului;
• Administrator: Proprietarul si unicul administratorul www.inspires.ro, si anume compania DE LEADERSHIP SRL, cu sediul in Bucuresti, sectorul 1, Str, Sofia, nr. 18, Et. 2.

Utilizatorul

Site-ul poate folosi cookie-uri si stocheaza date cu caracter personal, cu scopul de a imbunatati perfomanta site-ului si, atunci cand ni se solicit, pentru a trimite o oferta utilizatorului. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate a site-ului www.inspires.ro sunt disponibile in politica de confidentialitate.
Orice potential conflict va fi rezolvat, initial, pe cale amiabila. Daca nu este posibil, atunci se va trece la instanta competenta de care apartine sediul social al administratorului.

Administratorul

Administratorul se implica in acuratetea si actualitatea informatiilor. Insa nu este responsabil pentru factorii dati de imprevizibilitatea internetului: viteza sau functionarea continua a site-ului, aparitia unor virusi independenti de site, intarzierea raspunsului din motive tehnice.
Administratorul site-ului nu este responsabil pentru informatiile furnizate pe alte site-uri, in scopul unei oferte legate de DE LEADERSHIP, dar independente de acest site. Unele informatii de pe site pot face trimiteri catre terte pagini web cu date relevante legate de subiectul discutat. Ele nu intra sub incidenta acestor termeni si conditii.

Drepturi de proprietate intelectuala

Informatiile de pe site reprezinta proprietatea administratorului. Este interzis ca acestea sau oricare dintre ele sa fie utilizate, reproduse, distribuite, transmise ori expuse in orice alt scop in afara celor acceptate de legislatia in vigoare. Ca sa poata fi utilizata o informatie de pe site, este nevoie de consimtamantul scris al administratorului.
Site-ul, dar si numele sau si insemnele grafice sunt marci inregistrate si detinute de catre administrator si sunt protejate de prevederile Legii nr. 8/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe. Abaterile de la aceste reglementari se pedepsesc conform legii.

Dispozitii finale
Serviciile promovate pe site pot fi intrerupte, partial sau total, permanent ori temporar, fara o notificare prealabila pe site.
Pentru mai multe informatii privind Termenii si conditiile, site-ul si serviciile promovate puteti trimite un email la adresa office@inspires.ro.