1. Self-Awareness

Curs cu mix de training și facilitare, care își propune să răspundă, atât cât poate un curs să răspundă, la întrebarea: Cine sunt eu? Ne folosim de elemente de analiză tranzacțională și programare neuro-lingvistică. Din punctul nostru de vedere, acest tip de informație este imperios necesar în bagajul de instruire al oricărui intelectual.

Este acea "amorsă" care se aplică obligatoriu înainte de straturile succesive de informații și permite fixarea și valorificarea instrumentelor și a tehnicilor dobândite în celelalte cursuri.

 

2. Let's Talk About It

Sesiuni post training intitulate “Let’s Talk About It”Acestea se adresează celor care au participat la training-uri de soft skills. 

Ştim că un program de training este o verigă dintr-un lanţ de intervenţii.  Alături de nenumărate alte acţiuni, programele de training pot avea un impact insuficient asupra schimbării comportamentului oamenilor şi a rezultatelor de business aşteptate pe termen lung.

De aceea, rostul acestor sesiuni este să te ajute să pui şi mai bine în practică cunoaşterea dobândită în timpul cursului.

Durata sesiunilor este variabilă de la o jumătate de zi la două zile şi sunt facilitate de Dorin Dancu şi Florin Enache.

 

3. Leadership Lunch Talks

Am gândit aceste sesiuni cu scopul de a oferi managerilor şi persoanelor în funcţiile de conducere posibilitatea de a avea discuţii relaxante, într-un mediu informal despre principalele provocări pe care le întâmpină în relaţiile de leadership.

Credem că un mediu informal, cum este cel de la masa de prânz sau cel de seară, poate aduce plus valoare tocmai pentru că invită la deschidere şi gândire în afara şabloanelor.

 

4. Grow Talents

Sesiuni one to one sau cu grupuri mici (2-4 participanţi) cu scopul de a facilita evoluţia oamenilor cu potenţial de management.

Instrumentele folosite în aceste sesiuni sunt:

  • Coaching individual / de echipa
  • Instruire / Training
  • Feedback

Durata unei sesiuni "Grow Talents" este variabila de la doua ore la o zi.

 

Suntem deschişi oricând pentru a discuta detalii despre aceste programe şi a vă răspunde la eventualele întrebări.

 

Vă invităm să ne contactaţi dacă doriţi să solicitaţi informaţii suplimentare.